Klantenservice

Wij helpen je graag verder via onze klantenservice. Lees onze meestgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Contactformulier

  bladeren
  Dutch Food Labs B.V.
  Rijksweg Zuid 27
  6131 AL  Sittard
  KVK 90293452
  IBAN: NL08 ABNA 0122 7330 61

  Veelgestelde vragen

  1. Ik eet al gezond. Heb ik dit wel nodig?

  Onze poedermix is ontwikkeld als een handige aanvulling op een gezond en uitgebalanceerd dieet. Het bevat een breed scala aan voedzame ingrediënten die mogelijk niet altijd gemakkelijk in dagelijkse maaltijden kunnen worden opgenomen. Hoewel het niet noodzakelijk is om dit product te gebruiken als u al een gezond dieet volgt, kan het helpen om de variëteit aan voedingsstoffen in uw voeding te vergroten.

  2. Ik heb een allergie. Kan ik dit product gebruiken?

  Als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, controleer dan de lijst met ingrediënten op onze verpakking of website om te zien of het product veilig is voor u. Onze poedermix bevat verschillende ingrediënten, dus het is belangrijk om zorgvuldig te controleren of er geen allergenen in zitten waar u gevoelig voor bent.

  3. Bevat het product voldoende eiwitten?

  Ja, onze poedermix is ontworpen om een goede bron van eiwitten te zijn. Het bevat een combinatie van peulvruchten, zaden, noten en granen, die samen een uitgebalanceerd aminozuurprofiel bieden. Eiwitten zijn essentieel voor de opbouw en het behoud van spieren en spelen een rol bij veel lichaamsfuncties.

  4. Moet ik nog multivitaminen nemen?

  Onze poedermix biedt een rijke mix van groenten, fruit en andere ingrediënten die van nature veel vitaminen en mineralen bevatten. Als u onze poedermix gebruikt en uw dieet verder gevarieerd en voedzaam is, heeft u mogelijk geen aanvullende multivitaminen nodig. Het is altijd verstandig om uw voedingsbehoeften met een zorgverlener te bespreken als u twijfelt.

  5. Wat is het verschil met supplementen?

  Onze poedermix is gemaakt van 100% natuurlijke, gevriesdroogde ingrediënten zonder toegevoegde kunstmatige stoffen. Terwijl sommige supplementen geïsoleerde vitaminen en mineralen bevatten, biedt onze poedermix een volledig spectrum aan voedingsstoffen uit een gevarieerde mix van hele voedselingrediënten. Het is belangrijk op te merken dat onze poedermix geen medicinale claims heeft en niet bedoeld is om ziektes te behandelen, te genezen of te voorkomen.

  6. Hoe smaakt het?

  Onze poedermix heeft een natuurlijke en volle smaak vanwege de combinatie van verschillende ingrediënten. Het smaakt als een drinkbouillon en is over het algemeen mild en goed te combineren met andere voedingsmiddelen.

  7. Hoe lang duurt het voordat ik me energieker voel?

  De ervaringen kunnen variëren, afhankelijk van uw individuele behoeften en gezondheidstoestand. Sommige mensen merken mogelijk al snel een verbetering in hun energieniveau na het opnemen van onze poedermix in hun dagelijkse routine, terwijl anderen mogelijk meer tijd nodig hebben. Het is belangrijk om het product consistent te gebruiken en uw algemene levensstijl en voeding in overweging te nemen voor het beste resultaat.

  8. Waarom betaal ik aanzienlijk meer dan voor een multivitamine?

  Onze poedermix is samengesteld uit 65 verschillende gevriesdroogde ingrediënten van hoge kwaliteit, waaronder groenten, fruit, granen, peulvruchten, zaden, noten, paddestoelen, wieren en specerijen. Het productieproces van gevriesdroogde voedingsmiddelen is arbeidsintensief en het behoud van de voedingswaarde vereist geavanceerde technologie. Dit verklaart waarom onze poedermix prijziger kan zijn dan standaard multivitaminen. Bovendien biedt onze poedermix een bredere variëteit aan voedingsstoffen en een natuurlijke samenstelling, wat sommige mensen als waardevol beschouwen.

  9. Hoe gebruik ik de poedermix?

  Onze poedermix kan op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt het toevoegen aan soepen, sauzen, drink bouillons of andere gerechten. De aanbevolen hoeveelheid kan variëren, dus het is het beste om de instructies op de verpakking te volgen of de aanbevelingen van een arts, voedingsdeskundige of diëtist te raadplegen.

  10. Is de poedermix geschikt voor veganisten en vegetariërs?

  Ja, onze poedermix is geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs. Het bevat geen dierlijke ingrediënten en is volledig plantaardig.

  11. Hoe lang is de houdbaarheid van de poedermix?

  De houdbaarheid van de poedermix kan variëren, maar over het algemeen blijft het product lang houdbaar als het op de juiste manier wordt bewaard. Raadpleeg de verpakking voor de specifieke houdbaarheidsdatum en bewaar het product op een koele, droge plaats, beschermd tegen vocht en direct zonlicht.

  12. Bevat de poedermix toegevoegde suikers of zoetstoffen?

  Onze poedermix bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen. De natuurlijke suikers die aanwezig zijn, komen voornamelijk uit de aanwezige vruchten.

  13. Kan ik de poedermix gebruiken om af te vallen?

  Onze poedermix kan een nuttige aanvulling zijn op een gewichtsbeheersingsdieet vanwege de rijke voedingsstoffen die het biedt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat gewichtsverlies afhangt van een combinatie van factoren, waaronder voeding, lichaamsbeweging en individuele metabolisme. Het is raadzaam om met een diëtist of voedingsdeskundige te praten om uw specifieke behoeften en doelen te bespreken.

  14. Is de poedermix geschikt voor kinderen?

  Hoewel de poedermix veel gezonde ingrediënten bevat, is het raadzaam om voor kinderen advies in te winnen bij een zorgverlener voordat ze het product gebruiken. De voedingsbehoeften van kinderen kunnen verschillen van die van volwassenen, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze een uitgebalanceerd dieet krijgen dat geschikt is voor hun leeftijd en ontwikkeling.

  15. Wat is het bezinksel dat onderaan de mok ontstaat bij het bereiden van de mix bouillon?

  Het "bezinksel" is het materiaal dat zich op de bodem van de mok kan vormen tijdens het bereidingsproces van de mix bouillon. Dit bezinksel bevat de stoffen die veroudering vertragen. Dus niet weggooien! Regelmatig roeren kan helpen om dit te voorkomen.

  16. Waarom heeft de mix bouillon een lager zoutgehalte dan gewone bouillon?

  De mix bouillon heeft een verminderd zoutgehalte, wat gunstig kan zijn voor mensen die hun zoutinname willen beperken.

  17. Hoe draagt het verminderde zoutgehalte bij aan een gezondere optie?

  Een lager zoutgehalte kan bijdragen aan het behoud van een gezonde bloeddruk en algemene gezondheid, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor een teveel aan natrium.

  18. Wat zijn de voordelen van de 65 verouderingsvertragende planten in de mix bouillon?

  De combinatie van 65 planten dragen bij aan het vertragen van veroudering.

  19. Zijn er specifieke instructies om het bezinksel te voorkomen en een gladde textuur te behouden?

  Zorg ervoor dat je tijdens het bereiden van de mix bouillon goed roert om het bezinksel te voorkomen en een consistentere textuur te behouden.

  20. Hoe kan ik meer te weten komen over de 65 verouderingsvertragende planten?

  We plaatsen regelmatig artikelen in onze kennisbank waarin we verwijzen naar wetenschappelijke literatuur die informatie geeft over de 65 planten en hun rol bij het vertragen van veroudering. Houd onze website in de gaten voor deze waardevolle informatie.

  21. Is het bezinksel schadelijk om te consumeren?

  Dit bezinksel bevat juist de stoffen die veroudering vertragen. Niet weggooien dus, anders gooi je het spreekwoordelijke kind met het badwater weg. Regelmatig roeren helpt om een betere mix te behouden.